23 Aralık 2009

Vanilya Krema Dolgulu Alman Pastası



Malzemeler:
4 yumurta
190 gram toz şeker
1 paket vanilya şekeri
125 gram un
1 yemek kaşığı kabartma tozu
100 gram ince kıyılmış badem yapragi
1 paket Dr. Oetker vanilyali dolgu krema
250 ml sıvı krema
kücük margarin parcaları

Yumurtalari, sekeri, vanilya sekerini köpürene kadar cirpin.Unu ve kabartma tozunu ilave edin.Yaglanmis 26 cm lik kek cember kalibina yayin..
Önceden isitilmis 175 derece firinda 10 dakika pisirdikten sonra firindan cikarip badem yapraklarini hamurun üzerine serpistirin ,kücük margarin parcalarini dagitin tekrar firina koyup 20 dakika kadar daha pisirin.
Keki cemberden cikarin sogudukta sonra ortadan kesin. 1 paket vanilyali dolgu kremayi 250 ml kremayla katilasana kadar cirpin ,kekin alt yarisinin üzerine yayin ve kekin üst kismini üzerine kapatin.
Kapakli pasta kabinda bir gün buzdolabinda bekletirseniz cok daha lezzetli oluyor..

2 yorum:

  1. Este pie se ve muy sabroso y las almendras muy ricas !!!!

    Las galletitas con mermeladas se ven deliciosas!!!

    Un beso , cuidate y !!!!!!FELICES FIESTAS !!!! junto a tus seres queridos .
    Nancy

    YanıtlaSil
  2. Ober lecker!
    Yeni yılın kutlu olsun
    Einen Guten Rutsch uns ein Frohes Neuse Jahr! Cami

    YanıtlaSil