19 Kasım 2011

Şam Fıstıklı Mango Dondurma /Homemade Mango Ice Cream With Pistachios



Malzemeler:
1 büyük yumusak mango
150 ml sivi krema
75 ml süt
70 gram pudra sekeri
ici ve üzeri icin kiyilmis sam fistigi

Mangoyu cekirdeginden ayirip pudra sekeriyle birlikte püre haline getirin.Sivi krema ,süt ve biraz icine sam fistigi katip kasikla karistirdiktan sonra  dondurma makinasinda  25-30 dakika dondurup plastik bir kabin icine bosaltip buzluga kaldirin.
(Servis yapmadan 15 dakika önce buzluktan cikarip biraz yumusamasini bekleyin.)

5 yorum:

  1. veramente un piatto squisito!baci!

    YanıtlaSil
  2. mangolu tarifler hep dikkatimi çeker buda öyle:) çok beğendim
    sevgilerimle
    yemekbirask

    YanıtlaSil
  3. Canim ellerine saglik hayirli huzur dolu bir aksam diliyorum öptüm.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canim guzel yorumun icin tesekkur ederim .Berenin tarifini senin icin yayinliyacagim bir iki gun musade canim kusura bakma olurmu biraz esim rahatsiz ,,,dondurmen cok nefis gorunuyor ellerine saglik afiyet seker olsun sevgiler:))

    YanıtlaSil
  5. Since buying an ice-cream maker, I am on the lookout for the recipes and this one is just perfect! Thank you.

    YanıtlaSil