300 gram derisiz balık
2 dilim ekmek
1 kuru sogan
1 yumurta
biraz dereotu, maydanoz
tuz,karabiber
1 cay kasigi hardal
Tüm malzemeleri blenderinizle iyice püre haline getirin.Sonra istediginiz büyüklükte köfteler yuvarlayin ve sadece una bulayip tavada kizartin.
Ben yanina icine maydanoz katilmis patates püresi yaptim.Balik köfteleri sogukta yenilebiliyor..Soguk büfeye cok yakisir diye düsünüyorum..
Tadi gercekten harika ve de saglikli bir besin...
hmm cok severim! ellerine saglik efnes görünüyor..sicacik sevgiler
YanıtlaSilCanim hayirli aksamlar ellerine saglik .degisik nefis bir köfte saglikli hayirli bir hafta diliyorum öptüm.
YanıtlaSilBalık köftesini çok severim harika olmuşlar ellerine sağlık.
YanıtlaSilCanım; ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor..Öptüm...sevgilerrrr....
YanıtlaSil