Malzemeler:
Tavuk gögsü (kisi sayisina göre)
1 kuru sogan
Mantar (miktari istege bagli)
Sivi krema
Kisnis, sari kök, karabiber,kirmizi toz biber,tuz
Dogranmis sogan ve tavuk gögsünü tavada kavurun .Mantarlari dograyip icine ilave edin , kavurmaya devam edin.Baharatlari ve sivi kremayi ekleyip biraz pisirin..Yanina ben garnitür olarak haslanmis patates yaptim.Sizler isterseniz haslanip yagda cevrilmis makarna ya da pilavda yapabilirsiniz..
Ellerinize sağlık, pratik, doyurucu ve çok lezzetli görünüyor.
YanıtlaSilSevgiler...
mmm nefis olmuş ellerine sağlık.
YanıtlaSilÇok hoş görünüyor, ellerinize sağlık...sevgilerrrr....
YanıtlaSilnefis ve kolay bir tarif,tesekkürler...
YanıtlaSilEllerinize sğalık akşam bizde bu yemeği yedik gerçekten nefis oluyor
YanıtlaSil