1 Kasım 2010

Mantar ve Kremalı Tavuk Sote / Chicken With Mushrooms in Cream Sauce


Malzemeler:
Tavuk gögsü (kisi sayisina göre)
1 kuru sogan
Mantar (miktari istege bagli)
Sivi krema
Kisnis, sari kök, karabiber,kirmizi toz biber,tuz

Dogranmis sogan ve tavuk gögsünü tavada kavurun .Mantarlari dograyip icine ilave edin , kavurmaya devam edin.Baharatlari ve sivi kremayi ekleyip biraz pisirin..Yanina ben garnitür olarak haslanmis patates yaptim.Sizler isterseniz haslanip yagda cevrilmis makarna ya da pilavda yapabilirsiniz..

5 yorum:

  1. Ellerinize sağlık, pratik, doyurucu ve çok lezzetli görünüyor.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. mmm nefis olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş görünüyor, ellerinize sağlık...sevgilerrrr....

    YanıtlaSil
  4. nefis ve kolay bir tarif,tesekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sğalık akşam bizde bu yemeği yedik gerçekten nefis oluyor

    YanıtlaSil