Hamuru icin:
400 gram un
400 gram un
125 gram margarin
100 gram toz seker
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
100 ml süt
Bu malzemeleri karistirip cirpin sonra strec folyoya sarip yarim saat buzdolabinda bekletin..
Ic malzemesi:
1 paket sekerli hazir hashas ici
100 ml süt
1 haslanmis elma
Hazir hashasin icine 100 ml sütü karistirip 10 dakika kadar bekletin.Sonra hasladiginiz elmayi dograyip icine ilave edin.
Hamuru dolaptan cikarin , strec folyoyu yayin, biraz un serptikten sonra hamuru folyonun üzerinde elinizle bastirarak acin.Ic malzemeyi kasik yardimiyla tüm hamurun üzerine yayin ve strec folyo yardimiyla rulo halinde sarin.
Önceden isitilmis 180 drece firinda 45 dakika pisirin..Soguduktan sonra üzerine pudra sekeri serpin..Ben pastanin yanina sevdigim icin soguk sütle cirpilan vanilya sosu yaptim.
Canım ellerine sağlık harika bir görüntü.Mutlu pa
YanıtlaSilzarlar sevgiler bende beklerim:))
Hayırlı pazarlar, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok güzel ve leziz görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
Cali your cake is really nice! i know a similar one that they make in Poland!! Kisses!
YanıtlaSilCok nefis görünüyor,cok tesekkürler tarif ve pylasiminiz icin,sayfanizda tarifleriniz süper bence,sevgiler Nürnberg'ten,iyi pazarlar dilerim...
YanıtlaSilMımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm harika görünüyor ellerinizi sağlık...
YanıtlaSil