21 Temmuz 2014

Tavuklu Patlıcan Yemeği / Eggplant With Chicken Breast




Malzemeler:
350 gram tavuk gögsü
2 orta boy patlican
1 büyük kurusogan
3 büyük dis sarimsak
2 büyük domates rendesi
1 kasik salca
tuz, karabiber, kirmizi tatli toz biber, curry tozu

Büyük bir teflon tavaya siviyag koyup kücük dogranmis kurusogan ve sarimsaklari kavurun. Domates rendesini , salcayi , tuz ve karabiberi ekleyin. Biraz  daha kavurduktan sonra alaca soyulup iri dogranmis patlicanlari icine ilave edin. Bir kac dakika hepsini tavada cevirin. Bir baska kapta tavuklari kücük dograyip verilen baharatlari üzerlerine serpip iyice tavuga yedirin. Sonra patlicanlarin icine koyup hepsini birlikte biraz kavurup icine az su ilave edip pisirin.

1 yorum:

  1. Una delicia los platos anteriores !!! Este con pollo delicioso !!!
    Que es SALCA ?
    Un beso , cuìdate .
    Nancy

    YanıtlaSil