5 Aralık 2012

Tütsülenmis Somonlu Krep Rulosu / Smoked Salmon Crepe Rolls

 


 
Malzemeler:  (4 Crep'lik)
Krep hamuru icin:
250 gram süt
100 gram un
2 yumurta
cok az tuz
 
Bu malzemeleri karistirip cirptiktan sonra az yagli tavada teker teker 4 krep hamurunu kizartin ve bir kenarda sogumaya birakin.
 
Ic malzemesi icin:
 250 gram tütsülenmis somon
125 gram kati krema ya da labne peyniri ( frischkäse)
dereotu ,tuz , karabiber
 
Kati krema , kücük dogranmis dereotu , tuz ve karabiberi bir kasede karistirin. Sogumus olan kreplerin üzerine sürün.Somonlari üzerine yayin ve krepleri rulo yapip ince dilimler halinde kesin.Yanina karisik salata yapip servis yapabilirsiniz..

1 yorum: