15 Kasım 2011

Firinda Sebzeli Tavuk Budu / Oven Baked Chicken legs With Vegetable


Malzemeler: 3 kisilik
3 büyük tavuk budu
2 büyük patates
3 adet domates
1 kirmizi dolmalik biber
5-6 tane sarimsak
4-5 tane kuru sogan
kekik
pul biber

Tavuk butlarini firina vermeden bir kac saat önce sivi yag, kirmizi toz biber,tuz ,pul biber ve dövülmüs sarimsak karisimindan sos yapip bulayin..
Tavuk butlarini tepsiye yerlestirin.Aralara kücük dogranmis sebzeleri dagitin..Tuz, pul biber,kekik serpip, üzerine 1 su bardagi su gezdirin..Önceden 200 derece isitilmis firinda 45-50 dakika pisirin..

2 yorum:

  1. ellerin dert görmesin nasılda iştah açıcı görünüyor canım sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Görüntü şahane gel beni ye diyor ellerine sağlık olsunn.Tesadüf geldim bloğunuza yarın daha kapsamlı gezeceğim.Hayırlı geceler..

    YanıtlaSil