11 Mart 2011

Fırında Biber ve Krema Soslu Balık/ Pepper & Fish Casserole




Malzemeler:(2 kisilik)
2 büyük renkli biber
1 büyük kuru sogan
1 cay kasigi kekik
biraz siviyag
tuz,karabiber
bu malzemeleri tavada 10 dakika kadar kavurun ve bir borcama yayin.

300 gram balik
biraz limon suyu
Baliklarin üzerine limon suyu gezdirin, tuz ve karabiber serpip biberlerin üzerine dizin.

Sosu icin:
150 gram kati krema
7 yemek kasigi süt
1 cay kasigi tatli kirmizi toz biber
biraz tuz
Bunlari karistirip baliklarin üzerine dökün.Önceden isitilmis 200 derece firinda 20 dakika pisirin..

3 yorum:

  1. ellerine sağlık bu ara o kadar balık yedikki.
    çok severiz.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine saglik arkadasim, bana balik olsun da, ister firinda, ister kizartma... Afiyetler olsun... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  3. sayfani izlemeye almama ragmen cikmiyor sayfamda ,baska arkadaslarin sayfasindan izleyebiliyorum seni eline saglik

    YanıtlaSil