Malzemeler:
(bana ait)
1 tavuk
3 orta boy havuc
1 büyük kuru sogan
2 dal yesil sogan
istediginiz miktarda corbalik sehriye
1 avuc pirinc
karabiber
Tuzot
Tavugu iyice haslayin tancereden cikarin kemiklerinden ayirin.. Kuru sogan, havuclari, yesil sogani dograyin , karabiber, tuzot ve pirincle birlikte biraz tavuk suyunda pisirdikten sonra sehriyeleri koyun..Tencereyi ocaktan indirmeye yakin didiklenmis tavuk parcalarini ilave edin..
Que delícia!
YanıtlaSilBeijinhos
mmm nefis görünüyor ellerinine saglik
YanıtlaSilOhh, sifa olsun.... Ellerine saglik canim benim... Sevgilerimle,
YanıtlaSilBol vitaminli nefis bir çorba olmuş ellerinize sağlık...
YanıtlaSilSevgiler...
www.gonuluncelezzetler.com