6 Kasım 2012

Baklavalık Yufkayla Gözleme / Cheese-Filled Filo Pastries



Baklava yufkasi cok ince oldugu icin iki kat kullanip icine peynirleri koydum ve yanlarini suyla islatip yapistirdim.

Malzemeler:
Baklavalik yufka (Filo)
Beyaz peynir


8 yorum:

  1. canim ellerine emklerine saglik mis gibi kokusu duyar gibiyim.

    YanıtlaSil
  2. Voilà un plat qui me plait beaucoup. Pâte à filo et feta sont une délicieuse combinaison.
    See soon

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık,çok pratik olmuş..Baklava hamurunu çok kullanıyorum ama hiç aklıma gözleme gelmemişti..Hemen not aldı..Blogunuz çok keyifli,tarifler çok özgün..Sizi takibe aldım..tanışmaya banada beklerim..www.nurlumutfakta.blogspot.com..sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Vavv süpper olur kesin,elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Delicious!!! Hi, nice to meet you, from now i'm your follower!!! Bye!!!

    YanıtlaSil
  6. bende çok beğendim. hatta bayıldım incecik kıyır kıyır bir gözleme olmuş gibi denemelik tam :)

    YanıtlaSil