9 Nisan 2011

Wrap'le Alman Usulü Kuru Soğanlı ve Jambonlu Tart / Tarte Flambee With Wrap


Almanlarin bir cesit pizzasinin (flammkuchen) mayali hamur yerine hic ugrasmadan cabuk ve kolay Wrap'le yapilanini sizlerle paylasmak istiyorum..Burada kullandigim bazi malzemeleri Türkiye'de belki bulamayacaginizdan alternatifler bulup yazdim..
Malzemeler: 6 porsiyon
6 tane Wraps (dürüm)
230 gram kaymak (schmand)
1 büyük sarimsak
1 yumurta sarisi
karabiber,tuz,muskat
80 gram kücük dogranmis pastirma ya da salam (schinken)
1 dal yesil sogan
150 gram yagli (ince dilimlenmis) kasar peyniri
40 gram rendelenmis kasar

Kaymagi dövülmüs sarimsak ,yumurta sarisi ve baharatlarla karistirin , Wrap'lerin üzerine sürün.Ardindan yesil sogan, pastirma ve de ince dilimlenmis 150 gram kasari dagitin sonrada rendelenmis 40 gram kasari serpin.
Önceden isitilmis 180 derece firinda 15 dakika pisirin..
Tadi muhtesem...

5 yorum:

  1. ellerine sağlık pizza tabağı çok hoş:)

    YanıtlaSil
  2. Çok leziz görünüyor. Ellerine sağlık olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. elinize sağlık zor durumlarda benimde kurtarıcım oluyor:)
    tek kelimeyle nefis olmuş
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. che buona!!!!!!!!!bravissima!!!baci!

    YanıtlaSil
  5. tugba'nın mutfağında18 Mart 2012 15:53

    çok nefis görünüyor.değişik bir tarif.tebrikler...

    YanıtlaSil