Almanlarin bir cesit pizzasinin (flammkuchen) mayali hamur yerine hic ugrasmadan cabuk ve kolay Wrap'le yapilanini sizlerle paylasmak istiyorum..Burada kullandigim bazi malzemeleri Türkiye'de belki bulamayacaginizdan alternatifler bulup yazdim..
Malzemeler: 6 porsiyon6 tane Wraps (dürüm)
230 gram kaymak (schmand)
1 büyük sarimsak
1 yumurta sarisi
karabiber,tuz,muskat
80 gram kücük dogranmis pastirma ya da salam (schinken)
1 dal yesil sogan
1 dal yesil sogan
150 gram yagli (ince dilimlenmis) kasar peyniri
40 gram rendelenmis kasar
Kaymagi dövülmüs sarimsak ,yumurta sarisi ve baharatlarla karistirin , Wrap'lerin üzerine sürün.Ardindan yesil sogan, pastirma ve de ince dilimlenmis 150 gram kasari dagitin sonrada rendelenmis 40 gram kasari serpin.
Önceden isitilmis 180 derece firinda 15 dakika pisirin..
Tadi muhtesem...
Kaymagi dövülmüs sarimsak ,yumurta sarisi ve baharatlarla karistirin , Wrap'lerin üzerine sürün.Ardindan yesil sogan, pastirma ve de ince dilimlenmis 150 gram kasari dagitin sonrada rendelenmis 40 gram kasari serpin.
Önceden isitilmis 180 derece firinda 15 dakika pisirin..
Tadi muhtesem...
ellerine sağlık pizza tabağı çok hoş:)
YanıtlaSilÇok leziz görünüyor. Ellerine sağlık olsun. Sevgiler.
YanıtlaSilelinize sağlık zor durumlarda benimde kurtarıcım oluyor:)
YanıtlaSiltek kelimeyle nefis olmuş
sevgilerimle...
che buona!!!!!!!!!bravissima!!!baci!
YanıtlaSilçok nefis görünüyor.değişik bir tarif.tebrikler...
YanıtlaSil