Hamuru icin:
75 gram toz şeker
1 paket vanilya şekeri
1 yumurta sarısı
1 yumurta sarısı
100 gram margarin
200 gram un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Pudingi icin:
1 paket Dr. Oetker'in vanilyali paradies creme ( Creme Ole)
350 gram suyu süzülmüs konserve mandalina
1 paket sade pasta jölesi
1 paket sade pasta jölesi
Pudingi icin pakette yazan süt miktarindan 50 gram az süt koyarak, el cirpicisiyla katilasana kadar cirpin ve sogumus tartin üzerine yayin.
Suyu süzülmüs mandalinalari pudingin üzerine dizin.1 paket pasta jölesini iki kasik toz sekerle ve paketinde yazan su miktariyla kaynatip bir dakika sogumasini bekledikten sonra mandalinalarin üzerine dökün. Tarti soguduktan sonra kapali bir kabin icine koyup buzdolabina kaldirin. Tart yaklasik bir saat sonra servis edilebilir..
Çoook hoş gözüküyor,ellerinize emeklerinize sağlıkk:)
YanıtlaSil