19 Ağustos 2013

Üzeri Kıymalı ve Yoğurtlu Sarı Kabak Yemeği / Fried Yellow Zucchini With Groung Beef And Yogurt Garlic Sauce

 


Malzemler:
Kabak
sivi yag
Kabaklari istediginiz sekilde dograyip kizgin yagda kizartin..

Kiyma
kuru sogan
sarimsak
biber salcasi
tuz, karabiber
Bu malzemeleri kavurun..

Sosu icin:
Yogurt
sarimsak
tuz, dereotu
Sosu icin olan malzemeleri bir kasede karistin..

Kabaklari kizarttiktan sonra kavrulmus kiyma harcini üzerlerine dagitin. En üstlerine yogurt sosunu ve dereotunu da koyduktan sonra servis yapabilirsiniz..

2 yorum:

  1. Dilimler ne kadar büyük olmuş. Çok şık bir tarif. Sanıyorum kabak bildiğimiz yeşil kabaktan farklı. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tad farki yok. Sadece görüntüsü farkli...

      Sil