Malzemeler: 2 kisilik
500 gram dana kusbasi
4 orta boy kuru sogan
4 dis sarimsak
1 yemek kasigi domates salcasi
1 tatli kasigi biber salcasi
100 gram kirmizi sarap
karabiber, tuz, pul biber, kirmizi toz biber
Tencerede etleri kizgin yagda kisa bir süre kavurduktan sonra dogranmis sogan ve sarimsaklari , ardindan salcalari ve baharatlari ilave edip biraz daha kavurduktan sonra sarabi koyun.Etlerin üzerleri kapanacak kadar su ilave edip edip etler yumusayincaya kadar pisirin.
Yanina pilav ya da haslanmis patates ve kirmizi lahana yemegi yapabilirsiniz..
sizin kek ve pasta tarifler deryasında kaybolmuşken ana bir baktım yeni bir tarif eklendi....bloğunuzu yeni keşfettim ve tariflerin hemen hepsi -tabii daha bakabildiklerim kesinlikle yapılacak-çok değişik ve eminim lezzetliler..bayıldım,bayıldım :) FiLiZ
YanıtlaSil