7 Ocak 2010

Pastırmalı Hurma Sarması





























Malzemeler:
istediginiz miktarda hurma
istediginiz miktarda pastırma (çemensiz)

Hurmalarin yanlarini hafif kesip cekirdeklerini cikarin.Pastirmayla sarin , kürdanla tutturun ve tavada kizartin..Isterseniz firindada yapabilirsiniz..
Tuzluyla tatlinin bir araya gelmesinin tadi muhtesem..
Dekorasyon tasarimi/Cali

8 yorum:

  1. Moin Cali, ich liebe Datteln. Aber Du und Speck? L.G. Cami

    YanıtlaSil
  2. Merhaba...sayfanizi yeni kesfettim, bir merhaba demek istedim...belki de yakinlardayiz birbirimize....görüsmek üzere, sevgiler

    zehra

    YanıtlaSil
  3. Hi Cali,

    super leckere Geschichte.Ich bin ein großer Fan de türkischen Küche. yummmyyy...

    Gruß Jacob

    YanıtlaSil
  4. Una ricetta deliziosa e originale! Un caro saluto

    YanıtlaSil
  5. Olá Cali,

    Que receitas deliciosas, me encantam.

    Bom Ano!!!

    Um beijinho.

    YanıtlaSil
  6. Sitenizi yeni keşfettim. Yaptıklarınızı çok değişik ve güzel buldum. Bu tarifinizde ilgimi çekti. Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Interesante questa combinazione..da provare!
    Happy new year!
    ciao!

    YanıtlaSil