Malzemeler:(3 porsiyonluk)
750 gram haşlanmış patates
1,5 yemek kaşığı az acılı hardal
3 yemek kaşığı sirke
3 yemek kaşığı zeytinyağ
1 büyük kuru soğan
150 ml sıcak tuzotlu su
2 orta boy salatalık turşusu
2 katı pişmiş yumurta
1 tatli kasığı tuzot
karabiber
Patatesleri haslayip sogumaya birakin.Zeytinyag, sirke, hardali ve karabiberi bir kasede karistirin icine kücük dogranmis soganlari ilave edin.Bir baska kapta sicak suyun icine tuzotu nu koyup iyice eriyene kadar karistirin.Hardalli sosu patateslerin üzerine döküp karistirin ardindan tuzotlu suyu ilave edin.En son kücük dogranmis tursu ve de yumurtalari da koyduktan sonra 1 saat patateslerin sosu icine cekmesini bekleyip servis yapabilirsiniz.
Canım, sayfanıza ilk defa girdim çok güzel lezzetli tariflerle dolu. Ellerinize emeğinize sağlık.
YanıtlaSilSevgiyle kalın...
ay tsk ederim valla süper tam bende tuz ot olurmu acaba diye dusunuyordum tsk ederim tarifin icin cok kolay anlatim hep buradayim artik
YanıtlaSil