13 Ekim 2009

Vanilya kremli milföy pasta..



Yapilmasi cok kolay bir pastayi sizlerle paylasayim..

Malzemeler:
Dondurulmus hazir milföy hamuru ( ne kadar yapmak istiyorsaniz o miktarda)
1 paket Dr. Oetker'in vanilyali creme ole ya da dolgu kremasi
300 ml (gram) süt
pudra sekeri
Dondurulmus hazir kare seklindeki milföy hamurunu yumusamasi icin disarda beklettikten sonra dört parca olacak sekilde kücük kareler halinde kesin.Tepsiye yagli kagit yayip üzerine hamurlari yayin ve önceden isitilmis 200 derece firinda 20 dakika pisirdikten sonra firindan cikarip sogumaya birakin.Bu sirada dr.Oetkerin vanilyali creme ole sini 300 ml (gram) soguk sütle katilasana kadar cirpin.
Sogumus olan hamurlari yan kenarlarindan bicak yardimiyla biraz kesin.Hazirlamis oldugunuz kremayi krema torbasina doldurup kesmis oldugunuz hamurun kenarindan doldurun.Üzerlerine pudra sekeri serpistirin...
Afiyet olsuuuun...

1 yorum:

  1. Canim ellerine saglik vanilyali milfor pastanin tarifini aldim gidiyorum ,senden bir ricada bulunacagim gr tartim yok sen yaptigin tariflerin bardakla verilen olcusunu de yazarmisin bizler icin, tesekkur ederim sevgiler.yaseminlerim.

    YanıtlaSil