120 gram asurelik bugday (kuru pismemis haliyle)
50 gram pismis konserve beyaz fasulye
50 gram pismis konserve nohut
80 gram toz seker (fazla tatli sevmedigim icin ben bu kadar seker kullandim)
1 paket vanilya sekeri
1 tatli kasigi gül suyu
4-5 kuru incir
4-5 kuru karisi
50 gram sari kurutulmus üzüm
2 tatli kasigi pirinc unu (gerekirse)
ceviz
tarcin
Asureyi kaselere bosalttiktan sonra üzerine tarcin ve ceviz serpip biraz ilidiktan sonra buzdolabinda iyice soguyuncuya kadar bekletip öyle servis yapabilirsiniz....
Merhaba arkadasim nasilsin? uzun zamandir gorusemiyoruz umarim hersey guzeldir .
YanıtlaSilAsuren cok nefis gorunuyor ellerine saglik afiyet seker olsun .
Hayirli ramazanlar dilerim sevgilermi biraktim:))