13 Mayıs 2011

Üzeri Cikolatali dondurulmus Muz / Frozen Chocolate Banana




Malzemeler:
3 Muz
120 gram Bitter Cikolata ya da Beyaz Cikolata
1 yemek kasigi siviyag

Üzeri icin:
Ince kiyilmis Findik ,Krokant ,file Badem (isterseniz hindistancevizi)

Muzlari ben üce böldüm.15 dakika pergament kagidin üzerine koyup buzlukta dondurun.Cikolatanin icine 1 yemek kasigi siviyag koyup eritin.Buzluktan muzlari cikarip cikolatanin icinde döndürün sonrada kuruyemisin icinde cevirdikten sonra hemen yiyebilirsiniz ya da kapali bir kabin icinde iyice dondurduktan sonra (30 dakika yemeden önce disari cikarip) yiyebilirsiniz..Mmmmh tadi harikaaa.. :)))
Muzlari buzlukta 1 haftadan fazla tutmayin..

3 yorum:

  1. wowwwwwwwwwwwwwwwwww che delizia!!bravissima!

    YanıtlaSil
  2. ne kadarda güzel görünüyorlar,magnum dondurma gibi görünüyorr:).ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Kürdanları tututrduğunuz renkli kauçuk bantlar da çok şık , ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil