Malzemeler:
3 Muz
120 gram Bitter Cikolata ya da Beyaz Cikolata
1 yemek kasigi siviyag
Üzeri icin:
Ince kiyilmis Findik ,Krokant ,file Badem (isterseniz hindistancevizi)
Muzlari ben üce böldüm.15 dakika pergament kagidin üzerine koyup buzlukta dondurun.Cikolatanin icine 1 yemek kasigi siviyag koyup eritin.Buzluktan muzlari cikarip cikolatanin icinde döndürün sonrada kuruyemisin icinde cevirdikten sonra hemen yiyebilirsiniz ya da kapali bir kabin icinde iyice dondurduktan sonra (30 dakika yemeden önce disari cikarip) yiyebilirsiniz..Mmmmh tadi harikaaa.. :)))
Muzlari buzlukta 1 haftadan fazla tutmayin..
wowwwwwwwwwwwwwwwwww che delizia!!bravissima!
YanıtlaSilne kadarda güzel görünüyorlar,magnum dondurma gibi görünüyorr:).ellerinize sağlık.
YanıtlaSilKürdanları tututrduğunuz renkli kauçuk bantlar da çok şık , ellerinize sağlık...
YanıtlaSil