Malzemeler:
Hamuru icin:
100 gram margarin
80 gram toz seker
1 yumurta
1 paket vanilya sekeri
250 gram un
1 tatli kasigi kabartma tozu
80 gram toz seker
1 yumurta
1 paket vanilya sekeri
250 gram un
1 tatli kasigi kabartma tozu
Bu malzemeleri mikserle karistiriktan sonra hamurunuzu yarim saat kadar üzeri kapali sekilde buzdolabinda bekletin.
26 cmlik cember kek kalibina hamuru yerlestirip önceden isitilmis 200 derece firinda 15 dakika pisirin.(Kek piserken ic dolgusu ve üzeri icin gerekli olan malzemeleri hazirlayin.)
Ic dolgusu icin:
3 yumurta sarisi
250 gram yogurt
1 paket vanilya sekeri
20 gram vanilya puding tozu
30 gram seker (eger pudinginizin icerisinde seker varsa koymayin)
Bu malzemeleri kasik yardimiyla karistirdiktan sonra firindan cikardiginiz kekin üzerine yayin.
En üstüne:
3 yumurta beyazi
40 gram tozseker
80-90 gram dövülmüs ceviz
Yumurta beyazlarini sekerle iyice cirpin sonra kasik yardimiyla cevizleri icine ilave edip karistirin ve bu karisimi yogurtlu sosun üzerine yayin.Firinin isisini 180 dereceye ayarlayip 25 dakika daha pisirin.
değişik olmuş ellerine sağlık tadını merak ettim ben:)
YanıtlaSilCiao carissima Cali, complimenti per la tua deliziosa ricetta, un abbraccio
YanıtlaSilwow che delizia! complimenti!!!!
YanıtlaSil