9 Nisan 2011

Wrap'le Alman Usulü Kuru Soğanlı ve Jambonlu Tart / Tarte Flambee With Wrap


Almanlarin bir cesit pizzasinin (flammkuchen) mayali hamur yerine hic ugrasmadan cabuk ve kolay Wrap'le yapilanini sizlerle paylasmak istiyorum..Burada kullandigim bazi malzemeleri Türkiye'de belki bulamayacaginizdan alternatifler bulup yazdim..
Malzemeler: 6 porsiyon
6 tane Wraps (dürüm)
230 gram kaymak (schmand)
1 büyük sarimsak
1 yumurta sarisi
karabiber,tuz,muskat
80 gram kücük dogranmis pastirma ya da salam (schinken)
1 dal yesil sogan
150 gram yagli (ince dilimlenmis) kasar peyniri
40 gram rendelenmis kasar

Kaymagi dövülmüs sarimsak ,yumurta sarisi ve baharatlarla karistirin , Wrap'lerin üzerine sürün.Ardindan yesil sogan, pastirma ve de ince dilimlenmis 150 gram kasari dagitin sonrada rendelenmis 40 gram kasari serpin.
Önceden isitilmis 180 derece firinda 15 dakika pisirin..
Tadi muhtesem...

6 yorum:

  1. Il tuo blog ha attirato la nostra attenzione per la qualita delle sue ricette.
    Saremmo felici se lo registrassi su Ptitchef.com in modo da poterlo indicizzare.

    Ptitchef e un sito che fa riferimento ai migliori siti di cucina del
    Web. Centinaia di blog sono gia iscritti ed utilizzano Ptitchef per
    farsi conoscere.

    Per effettuare l'iscrizione su Ptitchef, bisogna andare su
    http://it.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form oppure su
    http://it.petitchef.com e cliccare su "Inserisci il tuo blog - sito"
    nella barra in alto.

    Ti inviamo i nostri migliori saluti

    Vincent
    Petitchef.com

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık pizza tabağı çok hoş:)

    YanıtlaSil
  3. Çok leziz görünüyor. Ellerine sağlık olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. elinize sağlık zor durumlarda benimde kurtarıcım oluyor:)
    tek kelimeyle nefis olmuş
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. che buona!!!!!!!!!bravissima!!!baci!

    YanıtlaSil
  6. tugba'nın mutfağında18 Mart 2012 15:53

    çok nefis görünüyor.değişik bir tarif.tebrikler...

    YanıtlaSil