29 Ekim 2009

Alman usulü Patates kavurması


Yapımı çok kolay ve lezzetli alman usulü patates tava icin gerekli malzemeler...
Malzemeler:
istenilen ölcüde haşlanmış patates,
bir kaç tane kuru soğan
varsa küçük doğranmıs pastırma
karabiber, kırmızı toz biber,tuz
sıvı yağ
istenilen miktarda sosis
Patatesleri hafif yumusak olacak sekilde haslayin iyice sogumasini bekledikten sonra dograyin , ince halkalar halinde dogranmis kuru sogan ve de pastirma ile birlikte tavada sivi yagla kavurun, baharatlari ekleyin. Sosisleri ayri bir tavada kizartin eger isterseniz salatalik tursuyla birlikte patateslerin yanina yerlestirip servis yapabilirsiniz..
 

9 yorum:

  1. Harika olmuş cali ellerine sağlık canım sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Buonissima questa ricetta! Complimenti

    YanıtlaSil
  3. Greetings to you Cali! Also I like a lot of your recipes. I proceeded to insert myself in the list of blog friends! use the translator, I hope that what I write is understandable. You soon

    YanıtlaSil
  4. Greetings to you Cali! Also I like a lot of your recipes. I proceeded to insert myself in the list of blog friends! use the translator, I hope that what I write is understandable. You soon

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Prensesim;

    Patatesi çok severim, kavurmasını özellikle,
    buradan o kadar güzel gözüküyor ki;

    Bana da ellerinize sağlık demek kalıyor.

    YanıtlaSil
  6. QUE PINTA MÁS RICA TIENE !!
    He estado recorriendo tu blog , y tienes una recetas de vista muy sabrosas!!!! con mucho colorido .
    La pena que no sepa que idioma es ; lo trate de traducir al alemán y no lo hace .

    Un beso , cuidate .
    Nancy

    Grax por seguir mi blog .

    YanıtlaSil
  7. Umm me encanta esta mezcha que rico todo!!!
    Besines

    YanıtlaSil
  8. en sevdigim Alman yemeklerinden biri, tarifiniz harika ellerinize saglik

    YanıtlaSil